Forum Threads
Team Speak
Navigation
Search
Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

womze
20-05-2016 15:42
Er måske også klar på BF1 hvis det altså ikke stinker lige så hårdt som Hardline...

womze
20-05-2016 15:42
Er måske også klar på BF1 hvis det altså ikke stinker lige så hårdt som Hardline...

JANKILLER
19-05-2016 23:28
Jeg er frisk på BF1 Smile

VM59
19-05-2016 22:27
Vigtigt Ts-møde d.23/5 kl.20.00

Warlock_DK
19-05-2016 12:01
er i friske på BF1?

Shoutbox Archive
Her er det vildeste gaming-tastatur

Jeg har i årenes løb haft mine hænder på mange keyboards, og på trods af talrige forsøg på at forny mig, sniger mit gamle 90'er Dell keyboard sig stadigvæk frem fra skuffen, og indtager sin plads på skrivebordet foran computeren. Hidtil er det ikke lykkedes den nye generation af gamer-keyboards at vippe min veteran af pinden, men nu får det nyeste skud på stammen, mellemklasse keyboardet fra Steelseries, 'Apex' chancen.

 

Det kribler altid i mine fingre, når jeg sidder med en kasse hardware foran mig, og der er ikke langt fra min reaktion til et højt-skrigende 'Whats in the box?!', som Brad Pitt gør det i Seven. Det blev dog hurtigt afklaret, da indholdet i kassen svarer til keyboardets designvalg - enkelt og ligetil. Udover keyboardet får du et Steelseries-klistermærke til værelsesdøren, en kort brugermanual og to ekstra 'gummi-fødder', der ved montering kan ændre keyboardets hældning til en mere skrå position.

Rene linjer
I modsætning til andre af Steelseries' lidt mere futuristiske produkter, fremstår Apex simpelt og mere standardiseret i designet. Som andre gamer-keyboards, med mange ekstra makro-knapper, kan det ikke betegnes som klejnt. Det optager en god mængde plads på dit bord, men grundet et generelt slankt look med meget flade knapper og et mat-sort finish, fremstår det ikke så voldsomt visuelt.

De flade knapper kræver tilvænning, og er lidt af en udfordring de første par gange. Mellemrumstasten er ca. dobbelt så stor som normalt, hvilket skær lidt i mine æstetisk krævende øjne, men gør den meget behagelig at hvile tommelfingrene på. Til at starte med fandt jeg kanten, der vender indad mod én selv irriterende for håndfladen, men efter lidt brug tog jeg ikke notits af det længere.

 

Apex rider ikke med på bølgen af mekaniske taster, og benytter sig af standardiserede 'membran'-taster. Valget af taster er meget en smagssag, men du slipper med Apex for de høje 'klonk'-lyde, der præger de mekaniske keyboards.

Med sin hårde kerne af et gamer-publikum i sigte, skal keyboardet selvfølgelig have rigeligt med makro-knapper. Apex kan bryste sig af hele 22 af slagsen. 10 af dem er placeret til venstre for det normale keyboard-område i to kolloner, og de resterende 12 ovenover F-knapperne er blevet hævet en halv centimeter, så de er lettere at ramme. Keyboardet byder også på seks medietaster yderst til højre, to ekstra skrå retningspile og fire 'lag'-knapper, hvis funktion jeg kommer ind på senere i anmeldelsen.

 

For at vi gamle gamere, med vores begyndende grå stær og svindende nattesyn, ikke skal famle i mørket, har Steelseries taget trenden med baggrunds-belyste knapper til sig. Der er 16.8 millioner farver til rådighed i 8 forskellige lysstyrker. Apex er inddelt i fem aktive zoner, der hver kan tildeles sin egen farve.

En verden af muligheder
Før du for alvor kan tage keyboardet i brug, skal du ind på Steelseries' hjemmeside og hente programmet 'Steelseries Engine'. Med dette værktøj i baghånden går keyboardet fra at være et hvilket som helst andet til at være en fuldstændig brugerdefinerbar sandkasse. Funktionerne på næsten alle knapper kan ændres til kombinerede tastetryk, avancerede makroer eller åbning af programmer.

 

Som nævnt tidligere har keyboardet fire 'lag'-knapper. Knap-makroerne tilpasses det aktuelt valgte lag, så de 22 makroknapper kan dække over 88 forskellige funktioner, og hvis du yderligere ønsker at ændre på de 'normale' knapper, kan keyboardet prale af 504 programmérbare knapper. Sådan et væld af funktioner må tilfredsstille selv den mest garvede WoW-nørd, der vil kunne hoppe på sin grif, mens han stripper ned til undertøjet, kaster en banan på en fremmed og skriger 'I believe i can fly' i all-chatten.

Keyboardets baggrundsbelysning kan indstilles individuelt til de fire lag, så det er nemmere at orientere sig om, hvilket lag man befinder sig på og kan også fungere som underholdning - Min kæreste har haft meget sjov ved at sidde og agere 'diskolys'.

Vurdering
Tilvænningsperioden for et nyt keyboard er altid svær, men efter at have bandet og svovlet over forkerte tastetryk de første par dage - specielt placeringen af medie-tasten til højre for numpad-enter, der flere gange i en presset spil-situation førte til bragende høj musik fra Spotify - har Apex langsomt vundet ind på mig. De flade knapper er lette at bevæge sig henover, og har en god følelse ved knap-tryk.

Jeg er lidt bekymret for, om keyboardets knap så ergonomiske udformning er skidt for håndleddet ved vedvarende brug. Efter flere timers kontinuerligt spil har jeg stadig ikke oplevet nogle gener, men håndstillingen føles ikke helt naturlig. Det er dog svært at spå om mit håndleds fremtid, så baseret på min nuværende oplevelse med keyboardet, kan jeg varmt anbefale Apex, der til prisen virker som et fornuftigt valg.

 

Steelseries Apex Gaming Keyboard har en vejledende pris på 749,- kr., men er pt. set ned til 680,- kr. De komplette tekniske specifikationer kan læses hos Steelseries.

#521 Agueda
on December 01 2015 23:49:29
This is such an excellent post, and was thinking
much the same myself. Another great update.

Feel free to surf to my web page: natural male enhancement
#522 Herman
on December 02 2015 00:25:42
Ahaa, its pleasant dialogue on the topic of this piece of writing at this place at
this web site, I have read alll that, so now me also commenting here.


Visit my blog post ... stream film
#523 King
on December 02 2015 02:51:56
Hello, tthe whole thing is going fine here and ofcourse every one is sharing information, that's in fact good, keep up writing.


my website;film animation
#524 Avis
on December 03 2015 11:40:44
Voy a ir actualizando esta recopilación con más cine feministas, la página
queda abierta a cualquier sugerencia.

También puede visitar Nuestro Blog - website
#525 Frieda
on December 03 2015 15:52:16
I love reading through an article that will make men and women think.
Also, thanks for permitting me to comment!


Here is my website; [url=http:///]best weight loss pills[/url]
#526 Mckenzie
on December 03 2015 18:27:14
Certaines machines proposent un bac - du couvercle accueillir graines et autres incorporer
dans le avis machine a pain moulinex ju585g31 easy fruit.
#527 Milton
on December 03 2015 18:44:12
This post provides clear idea for the new users of blogging, that genuinely how to
do running a blog.

Feel free to surf to my weblog re
revive free bottle
#528 Kisha
on December 03 2015 22:46:39
Search online or talk to your local traveling professional for even more ideas concerning all
comprehensive concerns.

Also visit my blog post :: http://laguadalupanaabarrotes.com.mx/guadalupana/index.php/cultura-corporativa/item/10-cultura_corporativa
#529 Darwin
on December 03 2015 23:13:54
I used to be suggested this website by way of my cousin. I'm no longer certain whether this submit is written by way of him
as nobody else recognize such specific approximately my difficulty.

You're incredible! Thanks!

Also visit my website ... Pure Renewal Cleanse Reviews
#530 Shalanda
on December 04 2015 11:09:50
I am on Facebook at A Harmony of Flavors and share a recipe or tip
each day to the fans that have liked my site. Your metabolism is
what burns calories and it can be increased by supplements or specific foods.
This means that you do not require doing regular exercise
or taking painful diets.

Here is my web site - yesil kahve tuketimi
Post Comment
Name:

Validation Code:
Validation Code